Wat is de Proef de Film Cadeaubon?

cadeaukaart Proef de Film

Met de cadeaubon van Proef de Film kun je iemand op een originele wijze verrassen. De cadeaubon heeft de waarde van een toegangsticket voor 1 persoon: 62,50 euro. De bon is 1 jaar geldig. Dit betekent dat de ontvanger uit ongeveer 4 data kan kiezen. Na betaling van de cadeaubon (zie onder) wordt de cadeaubon – per post – direct opgestuurd. Je ontvangt dus een echte, mooi vormgegeven kaart van ons.

 

Wil je een Proef de Film Cadeaubon aanschaffen?

Wat leuk dat je iemand gaat verrassen met Proef de Film! Om de cadeaubon te ontvangen stuur je een e-mail naar info@proefdefilm.nl met de volgende gegevens:

  • Hoeveel cadeaubonnen wil je aanschaffen?
  • Naar welk adres moet de cadeaubon worden opgestuurd?

Je krijgt van ons een e-mail met daarin de factuur. De kosten van de cadeaubon mag je overmaken naar het opgegeven rekeningnummer. Als de bank betaling binnen is, ontvang je binnen een aantal dagen de cadeaubon in de brievenbus.

 

Heb je een Proef de Film Cadeaubon ontvangen?

Gefeliciteerd! We verwelkom je graag op een Proef de Film vertoning. In de agenda kan je zien wanneer de eerstvolgende vertoning is.

Op de cadeaubon staat een unieke code. Deze kan je direct omwisselen naar een toegangsticket. Via deze link kan je dit direct doen. In het betalingsproces voer je de kortingscode in. Je ontvangt dan direct de online ticket in je e-mail box. Lukt het niet? Neem dan contact op met ons boekingsbureau Eventix. Zij helpen je verder.

Kan je niet op eerstvolgende Proef de Film vertoning? Niet getreurd, binnenkort verschijnen er nieuwe data voor 2018. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief, ben je als eerste op de hoogte!