Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Chef

€62,5

Gegevens

Datum:
14 oktober 2017
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
€62,5

Locatie

Eventtheater Concertzaal Oosterbeek
Rozensteeg 3
Oosterbeek, 6862 DH Nederland
+ Google Maps
Site:
www.eventtheater.co

Organisator

Proef de Film

Proef de Film vertoont

Chef

Ga mee om op culinaire roadtrip met Chef en geniet van o.a. Cubaanse sandwiches, beignets uit New Orleans, Texaanse varkensschouder van de BBQ. In Chef draait het erom dat je trots bent op wat je doet!

 

Proef de Film vertoont Chef

Details:

 

Je kijkt:

Naar Chef, waarin hoofdrolspeler Carl Casper (gespeeld door Jon Favreau (Iron Man) – die de film ook schreef en regisseerde), in een opwelling ontslag neemt bij een vooraanstaand restaurant. Ooit was Casper een aanstormend culinair genie en in een poging zijn creativiteit en inspiratie weer terug te krijgen begint hij een foodtruck en gaat hij samen met zijn beste vriend en zoon op culinaire roadtrip.  Chef laat zien dat eten verbinden is.

Chef is een fijne feelgood film over een uitgebluste chef die zijn baan opzegt en zijn hart volgt. Regisseur en hoofdrolspeler Jon Favreau omringt zich in de film met steracteurs: Robert Downey Jr, Dustin Hofman en Scarlett Johnson. Op IMDb scoort de film een 7,3.

Je proeft:

De film bepaalt de gerechten en bij Chef draait het om echt en eerlijk eten. Vol van smaak en vol van liefde. Denk aan sappige Cubano’s (Cubaanse sandwiches met gebraden varkensschouder), sensuele Pasta Aglio a Olio, super malse buikspek. We willen je graag verrassen en vertellen je niet alle gerechtjes maar in totaal eet je ongeveer 8 gerechtjes, verspreid over de film. 

Je beleeft:

De magie van film kijken en tegelijkertijd filmgerechten proeven. De statige locatie Concertzaal Oosterbeek ademt de sfeer van de film Chef. Je beleeft de liefde voor het eten: in de film, in het eten & in de Concertzaal.