Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Como agua para chocolate

€59

Gegevens

Datum:
4 februari 2017
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
€59

Locatie

Eventtheater Concertzaal Oosterbeek
Rozensteeg 3
Oosterbeek, 6862 DH Nederland
Site:
www.eventtheater.co

Organisator

Proef de Film
Proef de Film vertoont

COMO AGUA PARA CHOCOLATE

COMO AGUA PARA CHOCOLATETerwijl je kijkt naar een topfilm, proef je dezelfde gerechten – op exact hetzelfde moment – als de hoofdpersonen. Je kijkt, proeft, ruikt en hoort de film. Een bijzondere zintuigelijke ervaring!

Na de succesvolle premiere in november vertonen we op 4 februari COMO AGUA PARA CHOCOLATE (ook bekend onder de titel Like water for chocolate). Een sfeervolle Mexicaanse film vol passie en natuurlijk veel eetmomenten. De film scoort een 7,2 op IMDb.

Deze voorstelling is uitverkocht. Op 8 april is de volgende Proef de Film met Julie & Julia.

Details

  • Datum: zaterdag 4 februari 2017
  • Aanvang: 19 uur, inloop vanaf 18.30 uur
  • Locatie: Eventtheater Concertzaal Oosterbeek
  • Film: de Mexicaanse eetfilm COMO AGUA PARA CHOCOLATE.
  • Incl. welkomstdrankje, filmvertoning en +/- 6 gerechtjes uit de film.
  • Prijs:  € 59,-
  • Deze voorstelling is uitverkocht.

 

Je kijkt…..

Naar Tita, de jongste dochter van een familie waarin de buitengewone strenge matriarch, Mama Elena, de scepter zwaait. Volgens een oude familietraditie mag Tita niet trouwen omdat jongste dochters voor hun moeder moeten zorgen. Dit wordt een levensgroot probleem wanneer ze tot op haar oren verliefd wordt op buurjongen Pedro. Tita’s problemen beginnen pas echt wanneer Pedro besluit met haar zus trouwt. In het gezin is voor emoties geen plaats en Tita kan niets anders dan haar emoties via haar kookkunsten laten spreken.

 

Je proeft…..

De liefde en het verdriet van Tita, gevangen in gerechten uit de Mexicaanse keuken, met haar Spaanse en inheemse invloeden. Denk aan mole, kwartels in rozensaus, chili en tranen in de bruidstaart.

 

Je beleeft…..

Een zintuiglijke avond in Mexicaanse sferen uit de jaren 20. Met film met drama, gerechten vol passie en de Concertzaal omgetoverd in de sfeer van COMO AGUA PARA CHOCOLATE.