Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Estômago

€62,50

Gegevens

Datum:
11 november 2017
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
€62,50

Locatie

Koepelgevangenis
Wilhelminastraat 16
Arnhem, 6812CW Nederland

Organisator

Proef de Film

Proef de Film vertoont

Estômago

Terwijl je kijkt naar een topfilm, proef je  – op exact hetzelfde moment – de gerechten uit de film.

Deze vertoning is UITVERKOCHT. De volgende Proef de Film is op 17 december. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en wees als eerste wanneer de ticketverkoop start. 

proef de film vertoont estomago in de Koepelgevangenis

Op 11 november vertonen we in de Koepelgevangenis in Arnhem de spannende Braziliaanse film Estômago. Saillant detail: Ook Estômago speelt zich deels af in de gevangenis…

Kortom, je ziet, hoort en proeft de film op een onvergetelijke wijze. Dit wordt een hele bijzondere zintuigelijke belevenis!

 

Details

  • Datum: zaterdag 11 november 2017
  • Aanvang: 19.15 uur, inloop vanaf 18.30 uur
  • Locatie: Koepelgevangenis Arnhem
  • Film: de heerlijke Braziliaanse topfilm Estômago
  • Incl. welkomstdrankje, filmvertoning en 6 tot 8 gerechtjes uit de film.
  • Prijs:  € 62,50,-
  • Let op! De toegangskaarten zijn alleen online verkrijgbaar t/m vrijdag 10 november (of zoveel eerder als deze is uitverkocht)
  • Direct toegangskaarten bestellen

 

estomago-proef-de-film

KIJK naar Estômago (2007) waarin alles draait om eten of gegeten worden. De hoofdpersoon Raimundo Nonato vindt een alternatieve manier: hij kookt om te overleven en verovert met zijn heerlijke Braziliaanse gerechten het hart van een verleidelijke prostitué. Maar niet voor lang….. Estômago is een spannend verhaal over macht, pure passie & lekker eten.

IMDb rating: 7,8 /10

 

PROEF 6 tot 8 Braziliaanse gerechten, op exact hetzelfde moment als de hoofdpersonen in de film. De Braziliaanse keuken is zo rijk, die wil je proeven! In de gevangenis, in een snackbar en in een sterrenrestaurant. Overal draait het om lekker eten, om eenvoudige gerechten bomvol smaak. Met onder andere guavepasta, gorgonzola, coxinhas en…..de andere gerechten blijven een verrassing tot in de film. 

BELEEF de magie van film kijken en op exact hetzelfde moment de filmgerechten proeven.Deze vertoning is extra speciaal door de bijzondere locatie. De ontvangst zal in de indrukwekkende Koepelgevangenis zelf zijn. Dit geeft u de gelegenheid om rustig rond te kijken.

Door de akoestiek in de Koepel zelf wordt de film vertoont in een nabijgelegen gebouw. Vlak voor aanvang lopen we hier gezamenlijk naar toe.

In de pauze en na afloop is het mogelijk om te borrelen in het oude Kerkje van de Koepelgevangenis.

U ziet hierdoor verschillende delen van de Koepelgevangenis, wat u de kans geeft het unieke karakter en sfeer van het gebouw te ervaren.

Koop hier je tickets