Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Julie & Julia

€62,50

Gegevens

Datum:
13 oktober 2018
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
€62,50
Evenement Categorie:

Organisator

Proef de Film

Locatie

Eventtheater Concertzaal Oosterbeek
Rozensteeg 3
Oosterbeek, 6862 DH Nederland
+ Google Maps
Site:
www.eventtheater.co

Proef de Film vertoont

Julia & Julia

Een van onze favoriete eetfilms! Kijken naar Julie & Julia is genieten van de gerechten van Julia Child en je vingers aflikken bij het acteerwerk van Meryl Streep.

 

julie met kip II-min

Details

 

 

Je kijkt:

Julie & Julia vertelt het ware verhaal over hoe het leven van Julia Child (Meryl Streep) en haar kookboek “Mastering the art of French cooking” de jonge schrijfster Julie Powell (Amy Adams) inspireert om 524 recepten in 365 dagen te koken. 

Julie & Julia is een heerlijke feelgood film uit 2009. Hoofdrolspeelster Meryl Streep kreeg terecht een Oscarnominatie voor haar vertolking van Julia Child. Op IMDb scoort de film een 7,0.

Je proeft:

De film bepaalt de gerechten en bij Julie & Julia is dat, hoe kan het ook anders, de Franse keuken! Natuurlijk Child’s befaamde Boeuf Bourgignon. En chocolade taart. En gepocheerde eieren. En andere klassiekers uit de Franse keuken. 

Je beleeft:

De magie van film kijken en tegelijkertijd filmgerechten proeven. De statige locatie Concertzaal Oosterbeek ademt de sfeer van de film Julie & Julia. Je beleeft de liefde voor het eten: in de film, in het eten & in de Concertzaal.