Samenwerkingspartners

Eventtheater Concertzaal OosterbeekEventtheater Concertzaal Oosterbeek is de locatie van Proef de Film.optimized-20160721_125234

EventTheater Concertzaal Oosterbeek is gevestigd in het in 1868 door de schrijver Johannes Kneppelhout opgezette concertgebouw en is gelegen nabij de uiterwaarden van de Rijn.

EventTheater Concertzaal Oosterbeek heeft de beschikking over drie sfeervolle zalen voor grote en kleine gezelschappen.

www.eventtheater.co

 

Focus Filmtheater Arnhem

Focus Filmtheater Arnhem is media- & techniekpartner van Proef de Film.

Focus Filmtheater Arnhem zag in 1973 het levenslicht onder de naam Filmhuis Arnhem. Een verhuizing (van het huidige Willemeen naar de Korenbeurs) en een paar uitbreidingen later (zaal 2 en zaal 3) is Focus uitgegroeid tot een sfeervol, goedlopend filmtheater op het voornaamste Arnhemse uitgaansplein De Korenmarkt.

Dagelijks worden er in drie zalen minimaal zes voorstellingen verzorgd. Van premières tot klassiekers, van filmkunst tot kunstfilm, van documentaires tot kinderfilms, van Hollywood tot Bollywood, van Kazachstan tot Japan.

www.focusarnhem.nl

logo-oosterbeek

Filmhuis Oosterbeek is media- & techniekpartner van Proef de Film.

Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Elke vrijdag en zondag is hier de betere publieksfilm te zien, maar er is veel meer. In ons maandelijkse Dokart-programma vertonen we bijzondere documentaires, in het bijzijn van bijzondere gasten en met volop ruimte voor interactie met de zaal. Er zijn de bezielende bijeenkomsten van ‘Zin op Zondag’ en eens per maand is er het altijd drukbezochte Kinderfilmhuis.

filmhuisoosterbeek.nl